بهترین سبزیجات برگدار
مصرف سبزیجات باید بخشی کلیدی از رژیم غذایی شما باشد. سبزیجات برگدار سرشار از مواد مغذی هستند. البته باید به این نکته توجه داشت که تمام سبزیجات برگدار از نظر تغذیه ای با هم برابر نیستند.
حتی در برخی موارد محبوبترین سبزیجات شاید از نظر ارزش تغذیه ای با نمونه های مغذی فاصله بسیاری داشته باشند. در ادامه با برخی از سالمترین سبزیجات برگدار بیشتر آشنا می شویم.
کلم کیل
این گیاه سرشار از ویتامین های A، K، C، B6 و همچنین کلسیم و منیزیم است. بدون تردید، کلم کیل شایسته دریافت عنوان یک ابرماده غذایی است. این سبزی حاوی آنتی اکسیدان های ضد سرطان و کاهنده کلسترول است. همچنین، این آنتی اکسیدان ها به بهبود سلامت قلب و چشم نیز کمک می کنند.
کولارد
برگ های کولارد به واقع یک فوق ستاره در دنیای سبزیجات محسوب می شود. برای درک بهتر این موضوع شاید ذکر این نکته کافی باشد که یک وعده از برگ های کولارد بیشتر از یک لیوان شیر کلسیم دارد! همچنین کولارد از چندین ویژگی ضد سرطانی برخوردار است و یکی از بهترین سبزیجات برگدار برای کاهش کلسترول محسوب می شود. کولارد سرشار از ویتامین های K، C، و A است.
اسفناج
اسفناج سرشار از آهن، کلسیم، و انواع مختلف ویتامین ها است. از ویژگی های این گیاه می توان به کمک در مبارزه با سرطان پروستات اشاره کرد. اگر قصد دارید اسفناج را به صورت پخته مصرف کنید، آن را به مدت طولانی نپزید. هرچه زمان پخت اسفناج بیشتر باشد، مواد مغذی بیشتری را از دست می دهد. می توانید اسفناج را به صورت خام در سالادهای خود استفاده کنید.
بروکلی رابی (راپینی)
بروکلی رابی یا راپینی با کلم بروکلی مشهور ارتباطی ندارد و در حقیقت با خانواده شلغم ها مرتبط است. راپینی سرشار از ویتامین های C، K، A و همچنین آهن و کلسیم است.
برگ قاصدک
قاصدک ها اغلب به عنوان یک علف هرز در نظر گرفته می شوند. اما برگ های قاصدک را می توان نیروگاه تغذیه ای در نظر گرفت. برخی حتی برگ های قاصدک را به عنوان یکی از مغذیترین سبزیجات در نظر می گیرند. افزون بر مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی که سبزیجات برگدار دیگر ارائه می کنند، برگ های قاصدک برای کمک به گوارش و مقابله با ویروس ها فوق العاده هستند.
کلم
مطالعات مختلف نشان داده اند که کلم یک سبزی عالی برای مقابله با سرطان است. همچنین، کلم به دستگاه گوارش و قلب کمک می کند. برای بهرهمندی از بیشترین مواد مغذی کلم بهتر است آن را به صورت بخارپز مصرف کنید.
برگ شلغم
برگ های سبزی که در بالای ریشه های شلغم قرار دارند، اغلب دور انداخته می شوند. این مایه تاسف است، زیرا برگ های این گیاه دارای مواد مغذی فروانی هستند. برگ های شلغم تلخ هستند، که البته این مزه اشاره ای به محتوای کلسیم فراوان آنها دارد. برگ های شلغم سرشار از ویتامین های A، K، C هستند. همچنین، آنها از آنتی اکسیدان های فراوان و محتوای فیبر بالا بهره می برند.
برگ چغندر
با ساقه های رنگارنگ و برگ هایی به رنگ سبز روشن، برگ چغندر یکی از زیباترین سبزیجات محسوب می شود. برگ های چغندر از محتوای ویتامین های A و C بالا و همچنین میزان قابل توجه آهن و فیبر سود می برد. بخارپز کردن برگ های چغندر یکی از بهترین روش ها برای مصرف آنها است.
ارسال در واتساپ ارسال در تلگرام
بازدید: 2360
تبلیغات متنی
خواص میوه ها و گیاهان
مطالب مرتبط
آرشیو ماهیانه
- اسفند ۱۴۰۲
- بهمن ۱۴۰۲
- دی ۱۴۰۲
- آذر ۱۴۰۲
- آبان ۱۴۰۲
- مهر ۱۴۰۲
- شهریور ۱۴۰۲
- مرداد ۱۴۰۲
- تیر ۱۴۰۲
- خرداد ۱۴۰۲
- اردیبهشت ۱۴۰۲
- فروردین ۱۴۰۲
- اسفند ۱۴۰۱
- بهمن ۱۴۰۱
- دی ۱۴۰۱
- آذر ۱۴۰۱
- آبان ۱۴۰۱
- مهر ۱۴۰۱
- شهریور ۱۴۰۱
- مرداد ۱۴۰۱
- تیر ۱۴۰۱
- خرداد ۱۴۰۱
- اردیبهشت ۱۴۰۱
- فروردین ۱۴۰۱
- اسفند ۱۴۰۰
- بهمن ۱۴۰۰
- دی ۱۴۰۰
- آذر ۱۴۰۰
- آبان ۱۴۰۰
- مهر ۱۴۰۰
- شهریور ۱۴۰۰
- مرداد ۱۴۰۰
- تیر ۱۴۰۰
- خرداد ۱۴۰۰
- اردیبهشت ۱۴۰۰
- فروردین ۱۴۰۰
- اسفند ۱۳۹۹
- بهمن ۱۳۹۹
- دی ۱۳۹۹
- آذر ۱۳۹۹
- آبان ۱۳۹۹
- مهر ۱۳۹۹
- شهریور ۱۳۹۹
- مرداد ۱۳۹۹
- تیر ۱۳۹۹
- خرداد ۱۳۹۹
- اردیبهشت ۱۳۹۹
- فروردین ۱۳۹۹
- اسفند ۱۳۹۸
- بهمن ۱۳۹۸
- دی ۱۳۹۸
- آذر ۱۳۹۸
- آبان ۱۳۹۸
- مهر ۱۳۹۸
- شهریور ۱۳۹۸
- مرداد ۱۳۹۸
- تیر ۱۳۹۸
- خرداد ۱۳۹۸
- اردیبهشت ۱۳۹۸
- فروردین ۱۳۹۸
- اسفند ۱۳۹۷
- بهمن ۱۳۹۷
- دی ۱۳۹۷
- آذر ۱۳۹۷
- آبان ۱۳۹۷
- مهر ۱۳۹۷
- شهریور ۱۳۹۷
- مرداد ۱۳۹۷
- تیر ۱۳۹۷
- خرداد ۱۳۹۷
- اردیبهشت ۱۳۹۷
- فروردین ۱۳۹۷
- اسفند ۱۳۹۶
- بهمن ۱۳۹۶
- دی ۱۳۹۶
- آذر ۱۳۹۶
- آبان ۱۳۹۶
- مهر ۱۳۹۶
- شهریور ۱۳۹۶
- مرداد ۱۳۹۶
- تیر ۱۳۹۶
- خرداد ۱۳۹۶
- اردیبهشت ۱۳۹۶
- فروردین ۱۳۹۶
- اسفند ۱۳۹۵
- بهمن ۱۳۹۵
- دی ۱۳۹۵
- آذر ۱۳۹۵
- آبان ۱۳۹۵